Hoppa direkt till innehåll

Parkerig och garage

Vi har gott om parkeringsplats utmed våra båda gator för boende och besökare och 219 garage med elbilsladdare

Parkster parkeringssystem

Brf Västerängen använder Parkster för parkering utomhus på våra parkeringar utmed Smältverksgatan och Dragverksgatan. Securitas ansvarar för parkeringsbevakning och kontroll.

Boende

Varje medlem (hel- eller delägare) som är boende i föreningen behöver ett aktiverat parkeringstillstånd (årsbiljett) via Parksterappen för sitt fordon. Max två kostnadsfria tillstånd per adress. Boendetillstånden är kostnadsfria.
Tillståndet ska förnyas årligen och gäller så länge man finns med i vårt medlemsregister och är fast boende på adressen. Den dag man flyttar upphör tillståndet att gälla med automatik. Extra tillstånd kan köpas för 300 kr/mån. Byter du bil behöver du ändra ditt bilnummer i din app. Eller om du har en lånebil så behöver den läggas till tillfälligt.
Nyinflyttade kan aktivera sitt tillstånd samma dag som inflyttning sker enligt avtalet.
Appen hittar Parksterparkeringar i din närhet.

Besökande

Tillfälligt parkeringstillstånd aktiveras med Parkster-appen där besökande anger områdeskod och ställer in förväntad parkeringstid. Den kan justeras vid behov under besöket.
Parkering för besökande kostar 8 kr/tim, max 50 kr/dygn och som längst 7 dygn.

Leveratörer

Vi har en del fordon som behöver parkera under pågående arbeten på vårt område. Dessa kommer att få särskilda koder för att aktivera sitt parkeringstillstånd.

Registrera ett konto på Parkster

Alla användare behöver registrera ett konto i appen eller på www,parkster.se med sina personuppgifter samt betalningsmetod och registreringsnummer på fordonet. Då kan du använda appen på alla Parksterparkeringar.

Några vanliga frågor